2024. február 5-től beadható az "Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak" és egyéni vállakozóknak. Pályázzon új villanyautójára velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk ITT!

Rólunk

 

Méretéből és kiemelkedő árbevételéből adódóan cégünk, az Autó Széles Kft. Magyarország egyik legnagyobb elektromobilitás-termékeket értékesítő vállalata. Az általunk kínált villanyautók és elektromos töltő-berendezések is kizárólag az első osztályú csúcsminőséget képviselhetik.

A cég és hozzá kapcsolódó vállalatcsoport 1992-es megalakulása óta töretlenül fejlődik - rendkívül stabil szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkezik, évente több-milliárdos forgalmat bonyolítva.

Egész működésünk központi célja a vevői igények minél teljesebb körű kiszolgálása minőségi termékekkel és összetett megoldásokkal. Különösen igaz ez pályázati munkáinkra, legyen szó szakágazati autó-pályázatokról vagy elektromos autóra vonatkozó állami támogatásokról.

Gyorsan változó világunkban több évtizedes múltunk a garancia arra, hogy kiváló termékeinket választó ügyfeleink hosszú távon számíthatnak szakszerű támogatásunkra – legyen szó villanyautójuk vagy emobilitás-rendszerük karbantartásáról, javításáról vagy akár bővítéséről.

Stabil és megbízható partnerként kínáljuk ügyfeleink számára a Volkswagen, az Audi és a Toyota elektromos modelljeit, valamint a MENNEKES, a Zerova és az EKO gyártók elektromos autótöltőit és ezek kiegészítő tartozékokat.

Márkáink hivatalos, gyári forgalmazójaként képesek vagyunk maximálisan kihasználni azok legfőbb erősségeit, és kielégíteni gyakorlatilag bármilyen, emobilitás-insfrastruktúra kapcsán felmerülő ügyféligényt.

Volkswagen és Audi telephelyünk

Toyota telephelyünk