2024. február 5-től beadható az "Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak" és egyéni vállakozóknak. Pályázzon új villanyautójára velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk ITT!

Volkswagen ID.BUZZ Cargo

Az üzleti célú mobilitás új dimenziója


Ön milyen igényeket támaszt egy modern, üzleti célú használatra alkalmas kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, elegendő rakodótér, továbbá alkalmasság nagy távolságok megtételére: az új ID. Buzz Cargo modellben mindez elérhető. A modern hálózatba kapcsolásnak, digitális rendszereknek köszönhetően pedig még ennél is több.


 

 

 

Részletek

Az ikon - teljesen újragondolva

Az innovatív ID. Buzz Cargo modellel az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra. A megjelenésében az első Bulli által inspirált új ID. Buzz Cargo a Volkswagen első teljesen elektromos kisteherautója. Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte valamennyi kihívásával megbirkózik.

Fordulékony, variálható és tágas

Az új ID. Buzz Cargo nagyszerű fordulékonysággal kombinálja a nagy raktérkapacitást: a mindössze 11,09 méteres fordulókör különösen a nagyvárosok szűk utcáin való közlekedés során hasznos. Modern raktér-kialakításának köszönhetően az ID. Buzz Cargo két, keresztben elhelyezett EUR raklap számára biztosít helyet, raktérkapacitása pedig akár 3,9 köbméter3 is lehet.

A térkihasználás aduásza

Az utastér okos tárolókoncepciója szintén rengeteg helyet rejt, itt rendezetten és biztonságosan elfér szinte az összes mindennapi munkaeszköz - a munkakesztyűtől kezdve a colstokig. A nagy teljesítményű elektromos hajtással akár 1000 kg-os tömegű teher is könnyedén vontatható az opcionális berendezéssel - így teljesíti az új ID. Buzz Cargo a modern üzleti célú mobilitás szinte minden kihívását.Az intelligens és tágasan kialakított open space belső tér nagyobb szabadságot és szabad teret ad Önnek ahhoz, amit fontosnak tart.

Gondtalan üzleti mobilitás

Útközben a Plug & Charge funkciónak köszönhetően Önnek csupán csatlakoztatnia kell a töltőkábelt, és máris megkezdődik a töltés. Az elektromos hajtásnak köszönhetően az ID. Buzz Cargo modellel behajthat olyan belvárosi környezetvédelmi zónákba, amelyek a belső égésű motorral rendelkező járművek számára korlátozottak lehetnek. Az új ID. Buzz Cargo így teszi még rugalmasabbá az Ön mobilitását.


A holnap technológiája, már ma

Teljes körű konnektivitás a Car2X rendszernek köszönhetően, megrendelésre akár több mint 30 asszisztensrendszer, az opcionális LED-Mátrix fényszórók révén megfelelő látási viszonyok - az új ID. Buzz magas szintű kényelmet és minőséget nyújt számos digitális funkciójával.

Az ID.Buzz "mindig online", így könnyen naprakészen tarthatja digitális funkcióit. Az "Over-the-air" frissítések egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a szoftver kényelmes, vezeték nélküli, otthoni frissítését.

 

Adatok
Listaár (bruttó):
24.155.000.- Ft
Extra-kedvezmény a pályázzautóra.hu-tól (bruttó):
- 1.905.000.- Ft
Támogatás összege:
4.000.000.- Ft
Támogatott ár (bruttó):

18.250.000.- Ft

Teljesítmény:
150 kW / 204 LE
Akkumulátor kapacitás (bruttó):
82 kWh
Hatótáv:
411 km
Garancia a járműre:
4 év vagy 200.000 km
Akkumulátor garancia:
8 év vagy 160.000 km
Ajtók száma:
3
Ülések száma:
3
Jármű hossza:
4712 mm
Tényleges menetkész tömeg:
2376 kg
Raktérfogat:
3900 l
Cikkszám:
idbuzzcargo