2024. február 5-től beadható az "Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak" és egyéni vállakozóknak. Pályázzon új villanyautójára velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk ITT!

Volkswagen ID.BUZZ Pro

A legjobb dolgok egy mosollyal kezdődnek


Az ID.Buzz Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású busza: multifunkcionális, teljes körűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt - családoknak, barátoknak és a mindennapok kihívásaihoz, még a nagyvárosok szűk utcáin is.

 

 

 

 

Részletek

Az ikon - teljesen újragondolva 

Az ID. Buzz kinézetében tükröződik az első Bullik iránti tisztelet, ugyanakkor egy teljesen önálló modell. Kifejező dizájnja egyesíti a modern arányokat és az innovatív technológiákat: a belső tér a teljesen újragondolt koncepció révén, a kényelmesen állítható ülésekkel nagyobb teret és variálhatóságot biztosít.

Teljeskörű fenntartható mobilitás

Az állatbőr nélkül kialakított belső térnek és a felhasznált újrahasznosított anyagoknak köszönhetően az ID. Buzz modellben összekapcsolódik a fenntarthatóság és a kényelem.

A holnap technológiája, már ma

Teljes körű konnektivitás a Car2X rendszernek köszönhetően, megrendelésre akár több mint 30 asszisztensrendszer, az opcionális LED-Mátrix fényszórók révén megfelelő látási viszonyok - az új ID. Buzz magas szintű kényelmet és minőséget nyújt számos digitális funkciójával.

Az ID.Buzz "mindig online", így könnyen naprakészen tarthatja digitális funkcióit. Az "Over-the-air" frissítések egyetlen gombnyomással lehetővé teszik a szoftver kényelmes, vezeték nélküli, otthoni frissítését.

Igazi trófea-vadász

Forradalmi dizájnjának és megoldásiank tükrében nem kell csodálkozni, hogy az ID.Buzz sorra nyeri az autóipar nemzetközi elismeréseit, így 2022-ben az Auto Trophy-t és az aranykormánykereket, valamint legutóbb a 2023-as "Év Nemzetközi Kisteherautójának" járó díjat.

 

Adatok
Listaár (bruttó):
25.295.860.- Ft
Extra-kedvezmény a pályázzautóra.hu-tól (bruttó):
- 2.000.000.- Ft
Támogatás összege:
4.000.000.- Ft
Támogatott ár (bruttó):

19.295.860.- Ft

Teljesítmény:
150 kW / 204 LE
Akkumulátor kapacitás (bruttó):
82 kWh
Hatótáv:
406 km
Garancia a járműre:
4 év vagy 200.000 km
Akkumulátor garancia:
8 év vagy 160.000 km
Ajtók száma:
3
Ülések száma:
5
Jármű hossza:
4712 mm
Tényleges menetkész tömeg:
2515 kg
Cikkszám:
idbuzz