2024. február 5-től beadható az "Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak" és egyéni vállakozóknak. Pályázzon új villanyautójára velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk ITT!

Volkswagen ID.7 Pro Prime

Kifinomult forma a hatótáv szolgálatában


Az ID.7 a Volkswagen első felső-középkategóriájú elektromos modellje. Kiemelkedően magas hatótávjával a márka új limuzinja a gazdaságosság valóságos bajnoka. A hajtásrendszerek új generációja mellett kifinomult aerodinamikai tulajdonságai is nagyban hozzájárulnak az ID.7 tekintélyes hatótávjához.


 

 

 

Részletek

Az elektromobilitás új királya

A Volkswagen legújabb elektromos modellje a fenntarthatóság és a kiváló teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja. Az elektromobilitás új korszakát hozza el környezetbarát technológiájának köszönhetően, a különösen tágas és kényelmes utasterével pedig még a hosszabb ingázások is kellemesen telnek.

Már Plug&Charge funkcióval

Az ID.7 jövőállóságát mi sem példázza jobban, mint hogy már elérhető benne a Plug&Charge funkció. Egyszerűen és kényelmesen töltheti fel járművüket anélkül, hogy regisztrálniuk vagy külön lépéseket kellene tennie a töltés elindításához és fizetéséhez. Egyszerűen csatlakoztatja az autót egy kompatibilis töltőhöz, a rendszer automatikusan azonosítja a járművet, és kezdeményezi a töltést és a fizetést.

 

Határtalan térérzet

Az új ID.7 tágas teret kínál akár öt utas számára, és a prémium anyagoknak és olyan felszereltségeknek köszönhetően, mint például a környezeti világításnak vagy az elektromosan szabályozható „Smart Glass” panorámatető, egy luxuskategóriás szedán lounge-jellegét közvetíti különösen nagyvonalúan.

Fenntarthatóság - kompromisszunok nélkül

Több mint 500 literes csomagtartóban pedig nemcsak a legszükségesebb dolgoknak van helye. Az új ID.7 belseje alapfelszereltségként nagy arányban tartalmaz fenntartható anyagokat, és tele van újrahasznosított anyagokkal is, például az üléshuzatokban.

Adatok
Listaár (bruttó):
24.176.257.- Ft
Extra-kedvezmény a pályázzautóra.hu-tól (bruttó):
- 2.601.257.- Ft
Támogatás összege:
4.000.000.- Ft
Támogatott ár (bruttó):

17.575.000.- Ft

Teljesítmény:
210 kW / 286 LE
Akkumulátor kapacitás (bruttó):
82 kWh
Hatótáv:
618 km
Garancia a járműre:
4 év vagy 200.000 km
Akkumulátor garancia:
8 év vagy 160.000 km
Ajtók száma:
4
Ülések száma:
5
Jármű hossza:
4961 mm
Tényleges menetkész tömeg:
2188 kg
Cikkszám:
id7