2024. február 5-től beadható az "Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak" és egyéni vállakozóknak. Pályázzon új villanyautójára velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk ITT!

Volkswagen ID.4 Pro Prime

A nagy embereknek készült


Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.


 

 

Részletek

Az áram tovább visz

Reggelente kényelmesen beérni az irodába, előtte a gyerekeket gyorsan iskolába vinni és este hazaérni - mindez problémanetesen megoldható egyetlen akkumulátor-töltéssel. A Pro felszereltségi szint 77 kWh akkumulátorkapacitással érhető el, 150 kW (Pro) maximális teljesítménnyel.

Töltőáram ellátás – mindenhol

Az elektromos járművek előnye: a töltés szinte bárhol lehetséges. Otthon, fali töltő segítségével 7,2 kW-os vagy 11 kW-os töltési teljesítménnyel töltheti fel a járművét váltakozó árammal, a hagyományos háztartási csatlakozó aljzaton keresztül pedig 2,3 kW áll rendelkezésre (AC-töltés). Az üzemanyagtöltő állomásokon és az autópályákon pedig számtalan nyilvános töltőállomás áll rendelkezésre a gyorstöltéshez szükséges egyenárammal (DC-töltés).

Teljes erővel – már induláskor

Mostantól minden piros lámpánál teljesen új vezetési élményben lehet része elinduláskor. Mivel az ID.4 elektromos motorja azonnal dinamikusan és teljes forgatónyomatékkal gyorsít. Így a Pro Performance felszereltségen alapuló modellekkel mindössze 8,5 másodperc alatt gyorsulhat fel 0-ról 100 km/h sebességre, köszönhetően a 150 kW-os rendszerteljesítménynek. Nincs sebességváltás, nincs késlekedés - csak libabőrt okozó gyors és egyszerű indulás.

A nagy hatótávolság elősegítésére: hőszivattyú az ID.4-ben

Az új, teljesen elektromos ID.4-ben a széria hőszivattyú gondoskodik a belső tér energiahatékony fűtéséről. Így az akkumulátorból kevesebb áramra van szükség az ideális hőmérsékelt beállításához, így jelentősen nőhet a hatótávolság.

A funkcionalitás legszebb formája

Városi SUV nagyszerű dizájnkoncepcióval és egy kisautó fordulókörével: az új ID.4 megmutatja, mennyire vonzó lehet az elektromobilitás. Jellegzetes formavilágú, 18 colos vagy opcionálisan 19-21 colos könnyűfém keréktárcsák, tetősín az extra csomagoknak, különleges ajtókilincsek a jobb aerodinamikáért, opcionális 3D LED-es hátsó világítás dinamikus irányjelzőkkel és egy további, igazán megnyerő különlegességgel: opcionális fénycsík, amely elöl egészen az újraalkotott Volkswagen logóig húzódik.

Adatok
Listaár (bruttó):
20.693.322.- Ft
Extra-kedvezmény a pályázzautóra.hu-tól (bruttó):
- 2.226.322.- Ft
Támogatás összege:
4.000.000.- Ft
Támogatott ár (bruttó):

14.467.000.- Ft

Teljesítmény:
210 kW / 286 LE
Akkumulátor kapacitás (bruttó):
82 kWh
Hatótáv:
547 km
Garancia a járműre:
4 év vagy 200.000 km
Akkumulátor garancia:
8 év vagy 160.000 km
Ajtók száma:
4
Ülések száma:
5
Jármű hossza:
4584 mm
Tényleges menetkész tömeg:
2174 kg
Cikkszám:
id4