2024. február 5-től beadható az "Elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak" és egyéni vállakozóknak. Pályázzon új villanyautójára velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk ITT!

Toyota bZ4X

Tisztán elektromos, összkerékhajtással


Az erős felépítésű és dinamikus SUV-kialakítás kategóriaelső összkerékhajtással és elektromos hatótávval párosul. Az innovatív és hatékony bZ4X minden eddiginél nagyobb nyugalmat biztosít. Robosztus, mégis stílusos megjelenésével a Toyota bZ4X egyaránt otthonosan mozog városban és terepen. Az elektromos autók modern, karcsú sziluettjét a SUV modellek magabiztos, impozáns kiállásával összehozva a végeredmény egy igazán egyedi forma lett.


 

 

Részletek

Túl az elvárásokon, túl a zéró kibocsátáson

A Toyota küldetése, hogy mindenki számára javítsa a mobilitást. A bZ4X az innovatív akkumulátoros elektromos járművek következő generációját: az elegáns, modern dizájn és a kivételes képességek könnyed ötvözete, ami többet ad, mint egyszerűen zéró károsanyag-kibocsátású közlekedés.

Versenyképes hatótáv

Élvezze a károsanyag-kibocsátás nélküli vezetést a bZ4X versenyképes hatótávolságának köszönhetően. A Toyota tisztán elektromos bZ4X modellje szabadságot ad, bárhová is tart. Versenyképes hatótávolságot és egyszerű töltést kínál, így teszi könnyeddé a tisztán elektromos autózást.


Tervezze meg következő károsanyag-kibocsátás nélküli utazását

A bZ4X az elektromos vezetés izgalmát ötvözi a szabadság érzésével, hogy bárhová eljuthasson, amikor csak szeretne. Ezzel az funkcióval pontosan meghatározhatja a hatótávolságát az utazás előtt. Olyan tényezők, mint a hőmérséklet, a kerékméret, a vezetési üzemmód és a légkondicionálás, mind befolyásolhatják a hatótávolságot. Egyszerűen írja be ezeket a változókat a hatótávolság kiszámításához.

Toyota T-Mate – mindig Önnel, a biztonságosabb utazás érdekében

A Toyota bZ4X modellben helyet kapó, kategóriaelső biztonsági funkciókat felvonultató T-Mate mindig segítő kezet nyújt Önnek vezetés közben. A T-Mate olyan rendszerek összessége, amelyeket a még biztonságosabb vezetés érdekében fejlesztettek ki, legyen szó parkolásról, autópályás vagy éppen városi közlekedésről. A T-Mate rendszerekkel mindig biztonságban érezheti magát.

Adatok
Listaár (bruttó):
18.810.000.- Ft
Extra-kedvezmény a pályázzautóra.hu-tól (bruttó):
- 1.820.000.- Ft
Támogatás összege:
4.000.000.- Ft
Támogatott ár (bruttó):

12.990.000.- Ft

Teljesítmény:
150 kW / 204 LE
Akkumulátor kapacitás (bruttó):
71.4 kWh
Hatótáv:
355 km
Garancia a járműre:
3 év vagy 100.000 km
Akkumulátor garancia:
8 év vagy 160.000 km
Ajtók száma:
5
Ülések száma:
5
Jármű hossza:
4690 mm
Tényleges menetkész tömeg:
1975 kg
Cikkszám:
bz4x