2024-ben az élelmiszer-feldolgozó és borászati üzemeknek is van lehetősége új gépjármű beszerzésére pályázni, akár 50%-os támogatási intenzitással, pályázónként nettó 110.000.000.- Ft összértékű gépjárműflottára. Így a támogatás mértéke a nettó 55.000.000.- Ft-ot is elérheti. Válassza ki vállalkozása új flottáját most, hogy mihamarabb beadhassa a kész pályázati anyagot.

Az Magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Terve által kiírt "Feldolgozó üzemek fejlesztése" pályázatban (ÉLIP 2024) mezőgazdasági termelők, illetve mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások, őstermelők vehetnek részt (TEÁOR vagy ÖVTJ szerinti 10-es vagy 11-es besorolású, kivéve 1020 - Halfeldolgozás). A pályázat célja, hogy élelmiszer-feldolgozáshoz és borászati tevékenységhez kapcsolódó gépjármű-beszerzések révén segítse az üzemeket versenyképességük és gazdaságosságuk javításában (a kiírás részletes szövege itt érhető el.)

Az "Feldolgozó üzemek fejlesztése" (ÉLIP 2024) kiírásban rendelkezésre álló keret mindösszesen 50 milliárd forint, a kész pályázatok benyújtására 2024. június 25-től van lehetőség.

Az alábbiakban találja kiemelt partnereink, a Toyota és a Volkswagen "Feldolgozó üzemek fejlesztése" (ÉLIP 2024) pályázat keretében kínált új modelljeit, amelyekből összeállíthatja vállalkozása új flottáját. A kiválasztott gépjárművekre az modell oldalának alján lévő űrlap kitöltésével kérhet kereskedelmi ajánlatot.

A különféle pályázható felszereltségi szintek megtekintéséhez és az ajánlatkéréshez kattintson az autók képére! Egyedi ajánlatért kattintson IDE!

 


 

Volkswagen CRAFTER


támogatással már nettó 4.840.500.- Ft-tól

 

Toyota YARIS VAN


támogatással már nettó 3.735.000.- Ft-tól

 

Toyota PROACE CITY VAN


támogatással már nettó 3.458.250.- Ft-tól

 

Toyota PROACE VAN

támogatással már nettó 4.200.000.- Ft-tól

 

Toyota PROACE MAX VAN

támogatással már nettó 4.244.000.- Ft-tól

 

Toyota PROACE MAX Felépítmény nélküli alvázas

támogatással már nettó 4.218.000.- Ft-tól

 

 

Amennyiben további kérdései lennének, illetve ha más Toyota vagy Volkswagen modellekre szeretné benyújtani pályázatát, kollégáink állnak rendelkezésére:

Toyota szakértőnk: Százvai Csaba 06203992257

Volkswagen szakértőnk: Veres Tibor 06209973708

Kép leírása
Kérem, töltse ki az adatmezőt!

Kérem, töltse ki az adatmezőt!

Kérem, töltse ki az adatmezőt!

Kérem, töltse ki az adatmezőt!

Kérem, válasszon!

Invalid Input

Invalid Input

 

 

 

www.palyazzautora.hu weboldalon keresztül leadott ajánlatkérést követően (esetleges további egyeztetés után) az Autó Titán Kft. vagy az Autó Széles Kft. eljuttatja az ajánlatkérőnek kereskedelmi ajánlatát. Az oldalon keresztül leadott ajánlatkérés nem minősül pályázatnak a Magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Terve által kiírt „KAP-RD04a-RD04b-2-24 Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása” pályázatra. Az Autó Titán Kft. és az Autó Széles Kft. nem ellenőrzi, hogy adott szervezet jogosult-e a pályázaton történő részvételre, a részvételi jogosultságáról a pályázónak kell meggyőződnie.

A Toyota Proace modelljeire vonatkozó garancia feltételekről itt, a további Toyota modellekre vonatkozó feltételekről itt, míg a garanciahosszabbításról itt tájékozódhat részletesebben.

A Volkswagen modellekre vonatkozó garancia feltételeit részletesen itt ismerheti meg.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A képek illusztrációk.